Naruči i kupi! - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Naruči i kupi!

shadow illustration

Priručnik za roditelje izv. prof. prim. dr. sc. Željke Roje, dr. med., specijalistica otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata

OPIS KNJIGE

Problemi zdravlja i bolesti uha, grla i nosa jedan su od najčešćih razloga posjeta pedijatru, a u njihovom liječenju i prevenciji jednako su važni i liječnici i roditelji. Autorica cjelovito obuhvaća ovu temu, objašnjava prirodu bolesti, postupke lječenja te donosi roditeljima praktične savjete.

IZ RECENZIJE

izv. prof. prim. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med., pedijatar

“Riječ je o iznimno vrijednom djelu kojim se autorica predstavlja kao vrhunska stručnjakinja, kako u području svoje specijalizacije, tako i u području socijalne i preventivne pedijatrije. Uspjela je načiniti iskorak od klasične uloge liječnika (postavljenje dijagnoze i određivanje terapije) ka partnerstvu s roditeljima i sveobuhvatnosti u zdravstvenoj njezi. Zdravstveno prosvjećivanje je najznačajniji segment javnozdravstvenog djelovanja. Ovakav cjeloviti pristup predstavlja najviši standard brige za zdravlje djeteta. Znanje, vještina komuniciranja i entuzijazam su i do sada obilježavali djelovanje prof. Željke Roje, čime je postavila visoke standarde u sustavu zdravstva, ali i uloge liječnika u društvenoj zajednici. Riječ je o djelu koje bi trebao imati svaki roditelj.

O PROIZVODU

  • FORMAT: 16,5 x 23 cm
  • UVEZ: meki
  • BROJ STRANICA: 148
  • IZDAVAČ: Salveo d.o.o.
  • GODINA IZDAVANJA: 2020
  • ISBN: 978-953-49252-0-1
  • CIJENA: 75, 00 kn
  • PDV uključen u cijenu

Naruči i kupi: office-cro@salveo-pharma.com

Izdavač je Salveo d.o.o.

Opći uvjeti korištenja, nalaze se ovdje.

Dostava se vrši angažiranjem HP-Hrvatske pošte d.d. Dostava se radi na adresu koju je Kupac naveo prilikom kupnje. Cijena dostave na području Republike Hrvatske obračunava se prema redovnom cjeniku HP- Hrvatske pošte d.d., za sve narudžbe, a za narudžbe iznad 300,00 kn dostava je besplatna.