Biram Zdravlje logo

Ovoga puta temu webinara birate vi!

shadow illustration

Članak 1.  


Priređivač (Salveo d.o.o, Zavrtnica 17, Hrvatska) priređuje darivanje knjige dr. Ranka Rajovića u cilju promocije, a odvija se na Facebook profilu @Biram.Zdravlje (https://www.facebook.com/Biram.Zdravlje) i Instagram profilu (https://www.instagram.com/biramzdravlje.hr)


Članak 2. 


Darivanje traje od objave posta, do 19.02.2021 do 23:59h.  


Članak 3. 

Pravila darivanje bit će objavljena na stranici www.biramzdravlje.hr  


Članak 4. 


Pravo na sudjelovanje imaju svi odgovori iz  Srbije, Crne Gore i Hrvatske 


Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.  


Pravo na sudjelovanje nije uvjetovano kupnjom, a ostvaruje se ostavljanjem komentara ispod objave nagradnog natječaja.


Korisnici u komentaru ispod objave o darivanju trebaju napisati o kojoj temi bi voljeli slušati predavanje dr. Rajovića.


Najkreativnije komentare odabrat će žiri Salvea.


Priređivač zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika. 


Članak 5.  


Korisnik koji sudjeluje u darivanju prihvaća prava i obveze iz ovog Pravilnika te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje da ga se naknadno obavještava o promotivnim novostima priređivača.  


Članak 6. 


U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj.  


Članak 7. 


Nagradni fond: 2 knjige "IQ deteta briga roditelja". Jedna za darivanje na Facebooku i jedna za darivanje na biramzdravlje.hr Instagram profilu


Nagrade nisu zamjenjive za novac.  

 

Članak 8.  


Dobitnik će biti kontaktiran tako što će biti označen u komentaru. Ako se dobitnik ne odazove na komentar unutar 72 sata, dobitnik gubi pravo na nagradu.


Članak 9.  


Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradnog natječaja, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradni natječaj.  


Članak 10.  


Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade. 

Preuzimanje nagrada održat će se u dogovoru s Priređivačem.  


Članak 11.  


U slučaju da se u darivanje uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je sudjelovalo sudionika.

 

Članak 12.

Ovo darivanje ni na koji način nije povezano s društvenom mrežom Facebook. Facebook ga ne sponzorira, ne podržava i ne organizira. Sve informacije i nagradu osigurava Priređivač.


Članak 13.  


Organizator zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave. U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.  


U Zagrebu, 12.2.2020.