Biram Zdravlje logo

Pravila nagradnog foto natječaja: Božićni kutak

shadow illustration

 

Članak 1.  


Priređivač (Salveo d.o.o, Zavrtnica 17, Hrvatska) priređuje nagradni natječaj „Božićni kutak“ u cilju promocije, a odvija se na Facebook profilu @Biram.Zdravlje (https://www.facebook.com/Biram.Zdravlje).


Članak 2. 


Nagradni natječaj traje od objave posta, 22.12.2020. – 04.01.2021 do 23:59h.  


Članak 3. 


Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici www.biramzdravlje.hr  


Članak 4. 


Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi državljani Republike Hrvatske.  


Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.  


Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju nije uvjetovano kupnjom, a ostvaruje se ostavljanjem vlastite fotografije u komentaru objave nagradnog natječaja na Facebook profilu @Biram.Zdravlje.


Korisnik u komentaru ispod objave Nagradnog natječaja treba objaviti vlastitu fotografiju svojeg božićnog drvca ili blagdanskog kutka.

Korisnici slanjem svoje prijave jamče da sva autorska prava na prijavljenoj fotografiji pripadaju njima te da na autorskim pravima nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe.

Najkreativnije fotografije  u ovom nagradnom natječaju odabrat će žiri Salvea.


Priređivač zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika. 


Članak 5.  


Korisnik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovog Pravilnika te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja.

Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje da ga se naknadno obavještava o promotivnim novostima priređivača.  


Članak 6. 


U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj.  


Članak 7. 


Nagradni fond:  5 poklon paketa koji uključuju i priručnik Zajedno kroz dječju otorinolaringologiju.


Nagrade nisu zamjenjive za novac.  

 

Članak 8.  


Dobitnik će biti kontaktiran tako što će biti označen u komentaru. Ako se dobitnik ne odazove na komentar unutar 72 sata, dobitnik gubi pravo na nagradu.


Članak 9.  


Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradnog natječaja, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradni natječaj.  


Članak 10.  


Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade. 

Preuzimanje nagrada održat će se u dogovoru s Priređivačem.  


Članak 11.  


U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

 

Članak 12.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s društvenom mrežom Facebook. Facebook ga ne sponzorira, ne podržava i ne organizira. Sve informacije i nagradu osigurava Priređivač.


Članak 13.  


Organizator zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave. U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.  


U Zagrebu, 22.12.2020.