Ruž: jedina crvena koju želite na koži vašeg lica - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Ruž: jedina crvena koju želite na koži vašeg lica

shadow illustration

U nastavku saznajte kako brzo i sigurno umiriti kožu.

Depilacijom nadusnica rješavamo se neželjenih dlačica na licu. Ali problem koji muči većinu žena nakon tretmana jeste uporno crvenilo. U nastavku otkrivamo kako brzo i sigurno umiriti kožu.

San svake žene je zdrava, njegovana i naravno, na mjestima gdje se podrazumjeva, depilirana koža. Žene su već odavno navikle da podnose, uglavnom bolne, depilacije kako bi se riješile neželjenih dlačica.

Ali, zar baš bol mora slijediti nakon toga? Problem s kojim se žene obično susreću poslije tretmana jeste neželjeno crvenilo kože, svrbež i problem uraslih dlaka.

Spasonosno rješenje za mirnu kožu nakon depilacije, bez crvenila i otoka, i sa smanjenom mogućnošću upale uzrokovane urastanjem dlaka je antibakterijski hidrogel Tyrosur®.

Na kožu se nanosi odmah nakon tretmana i njegovo umirujuće djelovanje će smiriti crvenilo za 15-ak minuta, a Vama osigurati trenutke ugodnog hlađenja tretirane površine, bilo da je riječ o depilaciji nogu, ruku, nadusnica ili neke druge zone na tijelu. Zahvaljujući antibakterijskom aktivnom sastojku uništavaju se bakterije koje su prisutne na koži, a njegova hidroformula nudi potrebnu vlažnost koja umiruje i osigurava da koža diše.

Lagan za nanošenje, bezbojan antibakterijski hidrogel Tyrosur® , ne ostavlja masne tragove. I zato nakon primjene, umjesto da se zbog crvenila skrivate u privatnosti doma, sigurni, bez neželjenog crvenila, nastavite dan aktivno.