Tyrosur® – Najbolja pratnja u ljetnim avanturama - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Tyrosur® – Najbolja pratnja u ljetnim avanturama

shadow illustration

Ljeto počinje i zove nas da uživamo u svim njegovim dražima.

Toplije vrijeme navodi nas da u većoj mjeri razotkrivamo svoju kožu i ona time postaje izloženija ne samo suncu, pogledima i vanjskim utjecajima, već i različitim ozljedama. Odlazak na ljetovanje najčešće podrazumijeva veće ili manje avanture u drugačijem okruženju, ali i ostajanje u svakodnevici nosi svoje dnevne avanture – kao što je borba s komarcima kojih u ovo doba godine ima najviše te borba s uklanjanjem dlačica koja iritira našu kožu.

U svim malim i velikim avanturama koje donosi toplije vrijeme, dobro je uz sebe imati prijatelja i saveznika koji će nježno uskočiti kod svih nezgoda, ublažiti iritacije kože i ubrzati njezino zacjeljivanje. Takav saveznik može bez problema stati u bilo koju kozmetičku torbicu ili malu putnu ljekarnu, dolazi u obliku gela ili praška, a ime mu je Tyrosur®.

U svim malim i velikim avanturama koje donosi toplije vrijeme, dobro je uz sebe imati prijatelja i saveznika koji će nježno uskočiti kod svih nezgoda, ublažiti iritacije kože i ubrzati njezino zacjeljivanje. Takav saveznik može bez problema stati u bilo koju kozmetičku torbicu ili malu putnu ljekarnu, dolazi u obliku gela ili praška, a ime mu je Tyrosur®.

Rane nakon uboda komaraca

Bez obzira na sve mjere zaštite protiv komaraca, u našim domovima ili vani, nema tog načina da ih u potpunosti izbjegnemo. Od rojeva komaraca i drugih insekata koji se množe u ovo doba godine, neki od njih sigurno će naći put do naše kože. Svi znamo da se ne treba češati i da to produžuje iritaciju na koži, ali svrbež je često jači od nas, ili se češemo nesvjesno. Tako na koži nastaju ranice, nerijetko i krvave, koje prolaze puno sporije od samog uboda. Kod same iritacije i pojačanog otoka kože pomažu nam antihistaminici, ali kad od uboda nastane otvorena rana, Tyrosur<sup>®</sup> priskače u pomoć. Hladni gel umiruje kožu, sprječava nastajanje infekcije i istovremeno ubrzava zacjeljivanje kože.

Površinske ozljede – ogrebotine i porezotine

Tanka, oskudna odjeća, bose noge, šetnje u prirodi, morske stijene i skrivene ljepote morskog dna – zvuči kao ljetna idila, ali istovremeno i hrpa prilika za male ozljede. Želite li pronaći hlad u sjenovitoj šumi, dosegnuti baš onaj dio plaže u kojem nema gužve, ali treba proći kroz “divlje” puteve, možda se i odvažiti na skakanje u more? Svako napuštanje sigurne zone i dodatno uzbuđenje nosi i neke male rizike, najčešće u obliku površinskih porezotina i ogrebotina na koži, a Tyrosur® je uz nas kako bi što prije zaboravili na nezgode i nastavili s uživanjem. Za rane koje vlaže, ili za one posebno osjetljive koji ne vole da im se rana dira (kao što su najčešće djeca), postoji posebno nježni Tyrosur® prašak za kožu. S male visine pospe se na ranu i jedva osjeti, nimalo ne peče, a rana brže zarasta.

shadow illustration

Ubodi ježinaca

Neki kažu da je morske ježince dobro vidjeti jer ukazuju na čisto more. Neki ih vole i jesti, a neki skupljati i čuvati njihove oklope kao ukras. No, nitko ne voli kad ih tijekom boravka u moru previdimo pa nam stopala nastradaju na njihovim oštrim iglicama. Postoje razne metode za vađenje iglica ježinaca iz stopala, ali kad uspješno izvedemo taj pothvat, ranice na koži i dalje ostaju. Tyrosur® gel je tu da bolne ozljede brže prođu i da možemo nesmetano nastaviti šetati po šljunku i stijenama.

Iritacije od depilacije

Kožu depiliramo i brijemo jer želimo da bude glatka. No, ako nam uklanjanje dlaka stvara iritacije, crvenilo i ranice na koži, nismo baš postigli efekt koji smo htjeli. Iziritirana koža može svrbjeti, što nas navodi da se češemo i dodatno je iritiramo, a urasle dlake mogu se inficirati i izgledati poput prištića od kojih kasnije nastaju rane, pa čak i ožiljci. Nježni i blagi Tyrosur® gel hladi kožu i trenutno smiruje iritacije, infekcije se sprječavaju, a sva nastala oštećenja i ranice na koži brže zacjeljuju. Nakon depilacije, ostaje nam samo nježna i glatka koža spremna za poglede i dodire.

Od ljetnih avantura, kako onih svakodnevnih koje ne možemo izbjeći, kao i kod onih koji nas izvode iz sigurne zone, ne treba se suzdržavati. Toplije vrijeme je tu da se oslobodimo slojeva odjeće, izložimo se vanjskom zraku, suncu, moru i prirodi. Ako nam koža tu i tamo malo nastrada zbog pojačane izloženosti vanjskim utjecajima, Tyrosur® je uz nas da što prije zaboravimo na nezgode i pamtimo samo lijepe i uzbudljive ljetne trenutke.