Ugledni pedijatar o priručniku dr. Roje: Riječ je o djelu koje bi trebao imati svaki roditelj - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Ugledni pedijatar o priručniku dr. Roje: Riječ je o djelu koje bi trebao imati svaki roditelj

shadow illustration

Promocija priručnika bit će 16. prosinca u 18 sati na našem YouTube kanalu Biram zdravlje by Salveo

Izv. prof. prim. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med., pedijatar, sudjelovat će na promociji uživo priručnika za roditelje: Zajedno kroz dječju otorinolaringologiju

Znanje i iskustvo na jednom mjestu

Priručnik je rezultat iskustva i želje dr. Roje za prenošenjem znanja roditeljima, tetama u vrtiću, učiteljima i profesorima u školi i svima onima koji skrbe o djeci kako bi na vrijeme prepoznali pojedine bolesti i stanja u djece te pružili adekvatnu pomoć.

Jovančević: Nevjerojatno detaljne i praktične informacije za roditelje

"Bolesti gornjih dišnih puteva su najčešći zdravstveni problem djece. U njihovom liječenju i prevenciji jednako je važna uloga liječnika i roditelja. Priručnik cjelovito zahvaća ovu temu, donoseći roditeljima nevjerojatno detaljne i praktične informacije, kako o prirodi bolesti, postupcima liječenja, tako i o prevenciji. Do sada se nisam susreo s tekstom ovako visoke stručne razine koji s takvom lakoćom i na primjeren način olakšava roditeljsko razumijevanje problematike i sudjelovanje u liječenju. Riječ je o iznimno vrijednom djelu kojim se autorica predstavlja kao vrhunska stručnjakinja, kako u području svoje specijalizacije, tako i u području socijalne i preventivne pedijatrije. Uspjela je načiniti iskorak od klasične uloge liječnika (postavljenje dijagnoze i određivanje terapije) ka partnerstvu s roditeljima i sveobuhvatnosti u zdravstvenoj njezi. Zdravstveno prosvjećivanje je najznačajniji segment javnozdravstvenog djelovanja. Ovakav cjeloviti pristup predstavlja najviši standard brige za zdravlje djeteta. Znanje, vještina komuniciranja i entuzijazam su i do sada obilježavali djelovanje prof. Željke Roje, čime je postavila visoke standarde u sustavu zdravstva, ali i uloge liječnika u društvenoj zajednici.  Riječ je o djelu koje bi trebao imati svaki roditelj.", smatra  izv. prof. prim. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med., pedijatar

Kako uživo pratiti predstavljanje priručnika 16.12. u 18 sati?

i uživo gledajte promociju priručnika dr. Roje Zajedno kroz dječju otorinolaringologiju na YouTube kanalu Biram Zdravlje by Salveo.

  • Info:

U slučaju da vam se prijenos uživo 16. 12 u 18 sati ne prikaže, napravite refresh (obnovi ili Ctrl+R) stranice kanala kako bi prijenos bio prikazan.

  • Savjet:

Posjetite našu YouTube stranicu Biram zdravlje by Salveo na LINKU: https://bit.ly/2Ieni5w, kliknite opciju Subscribe / Pretplati me koja omogućava da pratite našu stranicu i da vam 30 minuta prije prijenosa uživo dođe podsjetnik na mail ili mobitel.