Biram Zdravlje logo

Koža

Koža je najveći ljudski organ, ali zbog svoje nježne građe sklona je površinskim ozljedama. Da male ozljede ne postanu veliki problem, treba ih na vrijeme tretirati, spriječiti infekciju i omogućiti što brže zacijeljivanje rane.

Savjetovalište

Pitanja i odgovori

Koliko često smijem primjenjivati Panthenol® CARE losion?

Proizvod možete koristiti po potrebi, ukoliko je koža izrazito suha i nadražena, preporučuje se nanijeti Panthenol® CARE losion nakon svakog kupanja ili tuširanja.

Smije li se Panthenol® CARE losion nanijeti na kožu lica?

Smije, uz napomenu da se proizvod prvo nanese na dlan, a zatim na lice. Potrebno je izbjegavati područje oko očiju.

Koliko često se Panthenol® proizvodi mogu koristiti?

Panthenol® proizvodi smiju se koristiti po potrebi. U slučaju jakog crvenila, nakon izlaganja suncu, potrebno da je koristiti svaki put kada osjećate neugodno zatezanje kože i peckanje. Nakon nekoliko sati crvenilo će polako nestajati, a koža će postati meka i elastična.

Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Slobodno nas kontaktirajte, ukoliko imate pitanje. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja.

Postavite pitanje

Proizvodi

Panthenol® CARE losion

Za njegu suhe i nadražene kože tijekom cijele godine. Regenerira, hrani, poboljšava svježinu i elastičnost kože.

Tyrosur® prašak

Tyrosur® prašak za rane koristi se za liječenje manjih, površinskih, umjereno vlažnih rana (ozljeda) na koži. Ugodna i bezbolna primjena na ozlijeđeni dio kože.

Tyrosur® gel

Tyrosur® gel koristi se za liječenje manjih, površinskih, umjereno vlažnih rana (ozljeda) na koži. Može se primjenjivati i na vlasištu i obraslim dijelovima tijela.

Panthenol® gel

Pomoć za nadraženu kožu nakon sunčanja. Hladi, smiruje i odmara kožu.

Panthenol® S.O.S sprej

Pomoć za nadraženu kožu nakon sunčanja. Potiče regeneraciju kože, ublažava crvenilo. Smiruje i čini kožu glatkom.

Panthenol® losion

Za njegu suhe i iritirane kože. Regenerira, hidratizira, umiruje i poboljšava elastičnost kože.

Prospan® akut šumeće tablete

Ekspektorans u liječenju bolesti dišnog sustava praćenih produktivnim kašljem. Šumeće tablete razrjeđuje gustu bronhalnu sluz i pospješuje iskašljavanje.

Immufen krema

Immufen krema namijenjena je za ublažavanje nuspojava na koži (na primjer sindroma šaka-stopalo /palmarno-plantarna eritrodisestezija), nekih kemoterapeutika i bioloških lijekova.

Immufen gel

Immufen gel primjenjuje se za zaštitu kože kod terapije zračenjem. Štiti kožu od prekomjernog gubitka vode i jača zaštitnu barijeru kože, pospješuje prirodne regenerativne procese te potiče razvoj fiziološke bakterijske flore i time štiti od razvoja patogenih mikroorganizama. Navedeno sprječava infekcije kod osjetljive kože onkoloških pacijenata.