Biram Zdravlje logo

[UŽIVO] Reprize webinara s dr. Rankom Rajovićem

shadow illustration

Zašto djeca sve teže uče i Skrivena opasnost novih tehnologija teme su koje su pobudile veliki interes.

Ako ste propustili prva dva webinara s dr. Rankom Rajovićem, imate novu priliku sudjelovati na webinarima.  

Ponavljamo prve dvije teme: Zašto djeca sve teže uče i Skrivena opasnost novih tehnologija - Djeca zarobljena u virtualnom svijetu.  

Reprize prva dva webinara također idu UŽIVO te ćete moći sudjelovati i postavljati pitanja dr. Ranku Rajoviću. Webinari će se održati 12. i 13. svibnja u 18 sati

Imate mogućnost sudjelovati samo na jednom od dva webinara te je cijena za jedan webinar 75 kuna ili možete odmah rezervirati svoje mjesto za oba webinara, a tad je cijena 120 kuna. 

Prijave i uplate su moguće na web stranici booking.space2c.com:  https://booking.space2c.com/

Ne propustite! 


Kako biste mogli izvršiti uplatu, potrebno je otvoriti korisnički račun na web stranici booking.space2c.com. Unesite tražene informacije i nakon što se registrirate na vašu e-mail adresu stići će mail za verifikaciju. Naime, potrebno je potvrditi ispravnost vaše e-mail adrese klikom na poveznicu. Kliknite i završite postupak registracije. Spremni ste izvršiti uplatu i prijaviti se na webinar.

 

O temi webinara 1 

Zašto djeca sve teže uče? 

Kako pridobiti djetetovu pažnju od malih nogu? 

Webinar je namijenjen roditeljima, učiteljima te pedijatrima, logopedima, dječjim psiholozima, odgajateljima i ostaloj stručnoj javnosti. Dr. Rajović, na online predavanju će objasniti što se dogodilo i koji su razlozi zbog kojih djeca sve teže uče te će sa sudionicima podijeliti niz provjerenih metoda, praktičnih primjera i korisnih savjeta o tome kako pridobiti djetetovu pažnju od malih nogu. 

 

O temi  webinara 2 

Skrivena opasnost novih tehnologija – Djeca zarobljena u virtualnom svijetu 

Koje online aktivnosti su dobre za dijete, a koje ne? Koje promjene zahvaćaju djetetov mozak kad previše vremena provodi u virtualnom svijetu i kako se to odražava na njegovu budućnost?  Kako pronaći granicu između virtualnog i stvarnog svijeta, a na kojoj razvoj djetetovih sposobnosti ne trpi? Ako su vas ova pitanja zaintrigirala i želite znati odgovor na njih, tada je live predavanje „Skrivena opasnost novih tehnologija – Djeca zarobljena u virtualnom svijetu“, vaše kvalitetno provedeno vrijeme online. 

Prijavite se na webinar 1 ili 2, a možete uzeti i paket u kojem su oba webinara. 

 

Tko je dr. Ranko Rajović? 

Autor NTC programa učenja kroz igru koji se provodi u 17 država Europe. Dobio je priznanje međunarodne Mense (MERF – Mensa education and research foundation) za intelektualni doprinos društvu, a koje se dodjeljuje jednom godišnje. Predaje na pedagoškom fakultetu u Kopru u Sloveniji te je specijalist interne medicine, magistar neuroendokrinologije i doktor sportskih znanosti. 

 

 

* Organizator webinara je Space2C.  

Opće uvjete korištenja usluge, pročitajte na: https://bit.ly/3xwkllv