Uho - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Uho

Uho je odgovorno za naš sluh i kada nešto nije u redu s njim to može imati priličan utjecaj na naš svakodnevni život. Problemi s uhom mogu biti vrlo različiti i uključuju sve od osjećaja začepljenosti do kronične upale uha. Saznajte koji su to najčešći problemi s uhom.

Savjetovalište

Pitanja i odgovori

Zanima me da li Vaxol® pomaže kada boli uho? Inače ja sam dojilja pa me zanima da li on može pomoći? HVALA

Poštovana,
Vaxol® je prevenstveno namijenjen za otapanje ceruema te preventivnu primjenu kod osoba sklonim upalama vanjskog uha uzrokovanog zadržavanjem vode (tzv.plivačko uho).
Maslinovo ulje ima dokazano antibakterijsko i antigljivično djelovanje, ali se ne može koristititi kao prvi izbor u liječenju bolesti uha, već samo kao pomoć u spriječavanju bolesti uha.
Dojilje ga slobodno mogu koristiti.

Pri spavanju često koristim čepiće za uši radi buke. Je li to štetno i da li bi trebala koristiti Vaxol® sprej za uši? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru. Katica.

Poštovana,
ukoliko Vam čepići iritiraju kožu zvukovoda možete slobodno koristiti Vaxol®. On je po sastavu maslinovo ulje koje općenito ima pozitivno djelovanje na kožu zvukovoda.

Djetetu od 2,5 g. se u oba uha napravio čepić (sasušeni cerumen) kojeg ne možemo nikako izvaditi van. Da li je uporaba Vaxol® spreja siguran način za redovno čišćenje uha kod djece ili se ipak trebamo obratiti liječniku za stručni savjet?

Vaxol® je siguran za primjenu jer ima dozirnu pumpicu. Koristite ga po potrebi. 

Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Ako imate pitanja o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte.

Postavite pitanje