25. ožujka u 18 sati - LIVE WEBINAR S LOGOPEDOM - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

25. ožujka u 18 sati - LIVE WEBINAR S LOGOPEDOM

shadow illustration

Iako na prvu roditelji možda ne vide poveznicu između medicinskih stanja i razvoja govora i sluha, važno je imati na umu kako je u našem tijelu sve povezano.

Govor je bio i ostao osnovni način komunikacije među ljudima i putem govora možemo izraziti svoje potrebe, osjećaje i stavove.

Svjesni smo značenja govorne komunikacije u svakodnevnom životu te da ona prožima sve aspekte razvoja djeteta i ima neprocjenjivu ulogu u odgoju, obrazovanju i kasnije u profesionalnom djelovanju.

Također u današnje vrijeme, primjećujemo kako raste podizanje svijesti o najučestalijim jezično-govorno-glasovnim i komunikacijskim poremećajima koje mogu roditeljima, ali i odraslim osobama olakšati donošenje odluke kada potražiti pomoć logopeda.

U današnje vrijeme, vidimo kako jedino holističkim pristupom možemo postaviti najviši standard brige o zdravlju djeteta i kako je nužna suradnja između stručnjaka iz raznih polja.

Webinar s Tatjanom Novosel-Herceg

Mame i tate imaju puno pitanja o razvoju govora i sluha kod njihovog djeteta, zato nam se pridružite na webinaru s mr.sc. Tatjanom Novosel-Herceg, logopedicom koja će govoriti o konkretnim situacijama s kojima se roditelji susreću te će dati savjet kako reagirati na vrijeme.

  • Webinar se održava 25. ožujka u 18 sati
  • Webinar je otvorenog tipa uz prethodnu registraciju na: https://bit.ly/2NtqfSk

 

Priručnik za roditelje

Zdravstveno prosvjećivanje je najznačajniji segment javnozdravstvenog djelovanja, te u tu svrhu Salveo također želi pridonijeti zajednici.

Prije tri mjeseca tvrtka Salveo u suradnji s prof. Roje kao autoricom teksta, izdala Priručnik za roditelje: „Zajedno kroz dječju otorinolaringologiju“, u kojem na jednostavan način olakšava roditeljsko razumijevanje problematike i sudjelovanje u liječenju u području uha, grla i nosa.

Iako na prvu roditelji možda ne vide poveznicu između medicinskih stanja i razvoja govora i sluha, važno je imati na umu kako je u našem tijelu sve povezano i kod poteškoća govora i sluha dijete (ili odraslu osobu) treba temeljito pregledati s medicinske strane, kao i logopedske.

Gledajte webinar 25. ožujka u 18 sati: bit.ly/3tq44M0