Pravila nagradnog natječaja: Adventsko darivanje - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Pravila nagradnog natječaja: Adventsko darivanje

shadow illustration

Potražite na našem Instagram profilu objave s adventskim zadatkom, a koje vam mogu donijeti isla putni kovčeg. Nagradna pitanja su označena brojevima, a otvaramo ih svaki tjedan.

Članak 1.  

Priređivač (Salveo d.o.o, Zavrtnica 17, Hrvatska) priređuje nagradni natječaj „Adventsko darivanje“ u cilju promocije, a odvija se isključivo na vlastitim digitalnim kanalima – Instagram profil @biramzdravlje.hr.

Članak 2. 

Nagradni natječaj traje od 01.12. – 20.12.2021. do 23:59h. 

Članak 3. 

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici www.biramzdravlje.hr   

Članak 4. 

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi državljani Republike Hrvatske. 

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. 

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju nije uvjetovano kupnjom, a ostvaruje se ostavljanjem komentara ispod objava postavljenih na Instagram profilu @biramzdravlje.hr.  Objave su označene brojevima 1/4, 2/4, 3/4, 4/4.  Korisnici u komentaru trebaju odgovoriti na, u objavama, postavljeni zadatak.

1/4 Kako izgleda vaše idealno novogodišnje putovanje? Opišite nam emojijima. ✈️🎇

2/4 Bez _______ne mogu zamisliti blagdane jer_____! Nadopunite prvu praznu crtu s nazivom pjesme bez koje ne možete zamisliti blagdane, a drugu crtu popunite s riječi koja vam prvo padne na pamet.

3/4 Opišite nam emojijima svoje idealne blagdane.

4/4 Objavite na svom profilu svoje božićno drvce i tagirajte @biramzdravlje.hr. 

Kod svake objave, označene brojevima, odabire se po jedan najkreativniji odgovor.

Četiri najkreativnija komentara u ovom nagradnom natječaju odabrat će stručni žiri Salvea, a bit će označeni na navedenom digitalnom kanalu u članku 1.  

Priređivač zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.  

Članak 5.  

Korisnik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovog Pravilnika te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja.  

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju korisnici su suglasan da se, ako postanu dobitnici nagrada, njihovi osobni podaci mogu koristiti samo u svrhu ispunjenja obaveza Priređivača iz ovog nagradnog natječaja, odnosno kontakta s dobitnicima, dostavljanja osvojenih nagrada i najduže do ispunjenja obaveza Priređivača po ovom nagradnom natječaju. Ova suglasnost može se u svakom trenutku opozvati.

Članak 6. 

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača i njihova uža obitelj. 

Članak 7. 

Nagradni fond:   

4x isla putni kofer. 

Nagrade nisu zamjenjive za novac. 

Članak 8.  

Dobitnik će biti kontaktiran tako što će biti označen u komentaru. Ukoliko se dobitnik ne odazove na komentar unutar 72 sata, dobitnik gubi pravo na nagradu, a korisnik sa sljedećim najkreativnijim razlogom ostvaruje pravo na nagradu.  

Članak 9.  

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradnog natječaja.

Članak 10.  

Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.  Preuzimanje nagrada održat će se u dogovoru s Priređivačem.  

Članak 11.  

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.  

Članak 12.  

Priređivač zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave. U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu. 

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s društvenom mrežom Instagram. 

Instagram ga ne sponzorira, ne podržava i ne organizira. Sve informacije i nagradu osigurava Organizator. 


U Zagrebu, 1.12.2021.