Silicol®gel – sofisticirana verzija aktivnog ugljena - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Silicol®gel – sofisticirana verzija aktivnog ugljena

shadow illustration

Silicol®gel – riješite nelagodu bol, proljev i nadutost jednim udarcem!

Svih nas ponekad zaboli trbuh, bilo zbog prehrane koja nam odgovara, stresa ili se radi putovanja javi jedna vrlo neugodna probavna tegoba – proljev. Neki će možda samo stisnuti zube i trpjeti tegobe, preležati ih ili se zavući u sigurnost doma dok ne prođu. No, većina nas već ima neke metode kojima rješava ove dosadne probleme, bilo da su to recepti iz kućne radinosti ili pak malo jači lijekovi jer ne želimo mijenjati naše planove.

Kakvi god bili naši probavni problemi i navike koje uz njih vežemo, dobro znamo da oni gotovo nikada ne dolaze sami, već redovito u kombinaciji s drugim tegobama. Mučninu nerijetko prati žgaravica, refluks, pa proljevu se pridružuju nadutost i vjetrovi. Teško pronalazimo samo jedan lijek koji ih može sve učinkovito riješiti.

Ako uz to tražimo nešto na prirodnoj bazi, izbor nam se sužava. Zato, ako nismo od onih koje takvi problemi zadrže kod kuće, trebali bismo posvuda šuškati cijelom paletom lijekova u torbi… (probiotici, aktivni ugljen… ali radije bismo hodali ostatak dana bez crnila u ustima.

Silicol®gel sadrži silicij, jednu od rijetkih tvari koja može ublažiti sve trbušne jade odjednom. Oni koji znaju što je sindrom iritabilnog crijeva, sigurno neće nigdje otputovati bez spasonosnih kutijica potrebnih lijekova.

U samo par gutljaja, Silicol®gel smiruje sluznice želuca i crijeva, a aktivni sastojci kao magnet vežu štetne tvari i izvlače ih iz tijela. Proizvod ne sadrži gluten a bezbrižno mogu koristiti i vegetarijanci i vegani.

Stoga, nije uvijek potrebno mijenjati planove ako Vas muči proljev, nadutost ili nelagoda u trbuhu, samo potražite Silicol®gel da riješi probavne poremećaje.

Pažljivo pročitati uputu.