SVAKI NEUMORNI “KAŠLJAČ” IMA SVOJU PRIČU - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

SVAKI NEUMORNI “KAŠLJAČ” IMA SVOJU PRIČU

shadow illustration

Svaki “kašljač” ima svoje razloge zbog kojih neumorno kašlje. A možete li iz njihovih priča pogoditi kojoj skupini pripadaju? Ovo su naše skupine “kašljača” :)

A ovo su priče neumornih “kašljača”:

Ivan M.

Prevelik je izbor tih lijekova… Tko to može pratiti? Jedan je za ovu vrstu kašlja, drugi za onu… K’o da ja znam kako se zove moj kašalj. Pa nije da sam ga pitao! Žena mi je samo rekla da moram uzeti neki prirodni lijek... I budem, pa neću valjda piti one neke kemije raznorazne.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Ivan pripada?

Saznajte kako se Ivan na kraju riješio neumornog kašlja

Danijel D.

Ne znam samo na koju foru bi prirodni lijekovi mogli biti dobri... Mislim, onda bi svatko od nas mogao otići na livadu, nabrati neke trave, malo cvijeća, to sve fino skuhati i kao sad ću se ja izliječiti... Ma dajte molim vas. Ako nije bilo u laboratoriju i ako na poleđini ne pišu oni neki čudni brojevi, ništa vam to neće pomoći. Vjerujte mi.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Danijel pripada?

Saznajte kako se Danijel na kraju riješio neumornog kašlja

Luka B.

Tko kašlje, ja? Pa to se niti... khhm hmm... ne može nazvati kašljanjem. Ok, traje već dosta dugo, ali da je nešto ozbiljno već bih ja to izliječio. Kkhmmh... proći će to samo od sebe. Možda da imam kakve koristi od toga da budem bolestan bih već i bio… khmm khm...

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Luka pripada?

Saznajte kako se Luka na kraju riješio neumornog kašlja

Tia P.

Prije nisam baš voljela te sirupe protiv kašlja. Svi imaju okus kao kompot koji imamo utorkom za užinu i koji nitko ne želi jesti. Ali je mama sada donijela neki novi sirup s okusom naranče... I sada mi je žao što je doktorica rekla da ga uzimam samo tri puta dnevno.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Tia pripada?

Saznajte kako se Tia na kraju riješila neumornog kašlja

Monika V.

Ne znam više što da radim... Ovi moji doma već tjednima nikako da prestanu kašljati. A da bi stvar bila još gora, sada sam i ja počela. Kada bi barem postajalo nekakvo veće pakiranje lijeka, tako da ne moram kupovati sto različitih kutijica.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Monika pripada?

Saznajte kako se Monika na kraju riješila neumornog kašlja

Slavko Č.

Zašto još uvijek kašljem? Sad ću vam reći... Treba mi sat vremena da izađem s posla, naručim taksi i dođem do svoje doktorice. Tamo, ako ću imati sreće, biti će manje od trideset "udomaćenih" posjetitelja. Dakle, u čekaonici ću provesti dva sata i onda će mi doktorica reći da pijem mlaki čaj i da idem dva tjedna na bolovanje. Hvala lijepo, ali radije ću kašljati dok ne nađem praktičnije rješenje od toga.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Slavko pripada?

Saznajte kako se Slavko na kraju riješio neumornog kašlja

Jadranka Ž.

Prije doručka popijem dvije tablete. Poslije doručka još dvije. Uz ručak moram popiti jednu za tlak i jednu za srce. Kad je vrijeme večere više nisam niti gladna od tih svih silnih tableta. I sada kada sam počela kašljati bih trebala još jednu tabletu. Pa zar stvarno ne postoji neki drugi način liječenja, nego samo tablete? Pa da barem imaju neke šumeće tablete protiv kašlja.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Jadranka pripada?

Saznajte kako se Jadranka na kraju riješila neumornog kašlja

Marija F.

Naravno da imam lijek za kašalj. Pa ne mislim valjda da će kašalj sam od sebe proći. Jedino je problem što ne znam u kojoj torbici sam ostavila pastile. Tj. znam da u ovoj koju trenutno imam sa sobom sigurno nisam. :) Kada dođem doma ću malo pregledati torbice, pa tko zna što ću sve unutra naći.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Marija pripada?

Saznajte kako se Marija na kraju riješila neumornog kašlja

Petar K.

Neki dan smo malo zaružili pa sada, iskreno, nisam niti siguran od čega kašljem. Inače isto imam problema s kašljanjem i grloboljama. Ne znam, šteta mi je kupovati lijekove, a možda nije ništa. Bilo bi odlično da postoji nešto u tekućem obliku. Rekao mi je doktor da bih trebao piti što više tekućine zbog nekih svojih stari navika kojih se nikako riješiti.

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Petar pripada?

Saznajte kako se Petar na kraju riješio neumornog kašlja

Draženka Z.

Znate… Ja vam se čak i veselim kad počnem kašljati... Već dobrih 20 godina ja ništa slatkoga ne smijem niti jesti niti piti. A volim slatko... Tak da vam ja čim počnem malo kašljucati odem po taj neki prirodni sirup s okusom naranče. On je meni tako fin i sladak, a nema niti malo šećera u njemu. Zato si nekada, na svoju ruku, malo produžim terapiju. Ali nemojte nikome reći. :)

Znate li kojoj skupini neumornih “kašljača” Draženka pripada?

Saznajte kako se Draženka na kraju riješila neumornog kašlja

Koliko ste naših neumornih “kašljača” uspjeli odgonetnuti? Ili još važnije, jeste li uspjeli prepoznati sebe u nekome od njih?

Za nas su svi “kašljači” jednako bitni i zaslužuju jednaku pažnju. A ako već niste, posjetite našu stranicu i pronađite idealan oblik Prospana prema svojim potrebama.