Silicolgel testimonial - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Silicolgel testimonial

shadow illustration

Saznajte kako je nekima od korisnika, pomogao Silicolgel.

C.W., 56

“Tako je dobro moći kontrolirati svoju probavu”!

Već u ranoj mladosti imala sam probavnih poteškoća u vidu nadutosti, osjećaja nelagode i boli u trbuhu, ali tek u ranim pedesetima simptomi su se toliko pogoršali da to jednostavno više nisam mogla trpiti. Nadutost i bol u trbuhu, bili su toliko izraženi da sam brzo morala otići na toalet.

U novinama sam vidjela sam oglas za koloidnu silicijevu kiselinu, a nakon što sam se uvjerila da ju mogu uzimati uz druge lijekove, odučila isprobati Silicolgel.

Mjesec dana prije odlaska na godišnji odmor, uzimala dam tri puta dnevno jušnu žlicu Silicolgela da vidim kakav će biti učinak. Budući da mi je olakšao moje simptome, uzela sam bocu Silicolgela s sobom na odmor. Već pet godina koristim Silicolgel jer mi je olakšao moje svakodnevne probavne tegobe. Trenutno uzimam jušnu žlicu jedanput dnevno, no ukoliko osjetim nelagodu u trbuhu, odmah počnem ouzimati Silicolgel tri puta dnevno. Radi smanjenja boli i nadutosti u trbuhu osjećam se puno ugodnije.

Prije nego li sam počela uzimati silicijevu kiselinu, obitelji i prijateljima nisam mogla obećati da ću doći na neka druženja ili proslave, jer je bilo trenutaka da samo odjednom osjetim probavne tegobe. Prije je moj suprug sam obavljao tjednu kupnju,a sada i ja mogu ii s njim. Također, duže ostajem i na obiteljskim druženjima. Društveni život mi je puno intenzivniji i obično petkom, izlazimo u kvartovski restoran gdje uživamo u druženju s prijateljima.”